Skandias Oya Orchid

Oya er datter af Skandias Lotus Luna ( i daglig tale Luna)

Oya er en herlig, sjov, lettere fjollet og meget glad og samarbejdsvillig hund, som går til opgaverne med glæde og interesse.
Hun er vild med – og dygtig til – NoseWork, og søger dagligt efter gemte godbidder, både ude og inde. Et snusetæppe er en herlig ting som hun nyder at bruge (så meget at hun kan finde på at trække det ned af bordet, hvis jeg ikke lige fatter at hun gerne vil det! 😂).

Hun har klaret sig fint på de efterhånden mange udstillinger, hun har været til, og har så godt et temperament at hun bare kan ligge roligt og kigge sig omkring eller sove mens der er kaos omkring hende på en udstilling.

Alle elsker Oya og hundetrænerne til hvalpe- og unghundetræning var vilde med hendes måde at løse ting på (Oya var også ret glad for dem!).

Til daglig er hun en nem hund at have i huset. Hun har særheder og vaner, som sin mor Luna, og det gør tingene ret festlige ind imellem.

Og så har hun sin egen kat (vores udekat, som hun blev perlevenner med som lille). 😂🙄🐱🐶 De kan lege ret vildt ind imellem (brydning og tagfat, altså katten efter hunden i dette tilfælde).

Og så er Oya verdens største og sødeste kælepotte!

Skandias Oya Orchid på udstilling

Far til hvalpene 2024 Schaploni Fun FrezGo